"Een Sjamaan is iemand die zichzelf genezen heeft."

 

 

I  CURSUS  DREAMHEALER – WARHEALER  en   

 CURSUS  MEMORY DEMONHEALER 

 

 

II  CURSUS  LEEF JE EIGEN DROOM  en

CURSUS GRENZELOOS

Olga Kharitidi, psychiater uit Novosibirsk en auteur van het boek ‘Het pad naar de Sjamaan’ en 'Meester van de Dromen' heeft in april 1999 - in november - december 2000 en in april 2002 aan therapeuten in Nederland een oeroude methode van helen doorgegeven. In overleg met Olga en ook in combinatie met het oude weten uit andere culturen, geef ik in een twee daagse cursus deze leer door, die leidt tot: je zelf leren helen. In oktober 2011 heeft Olga Yahontova, voorheen Kharitidi, in Frankrijk een workshop gegeven welke ik natuurlijk ook weer gevolgd heb. Delen van deze workshop zal ik doorgeven in de workshops.

Deze  methode van helen wordt nu, duidelijker dan ooit, aan de mensheid doorgegeven.        English  

I.                  Dreamhealer-Warhealer.

In deze dagen leer je, door over je eigen levenscirkel te lopen, je zelf te helen en leer je jouw begeleidende krachtdieren te vinden en met deze krachtdieren reizen te maken naar de bron, de oorzaak van wat je op je levenscirkel gevonden hebt. Je kan met je dieren reizen maken  in het heden, het verleden en de toekomst, zoals Sjamanen kunnen reizen.

Op onze levenscirkel vinden we obstakels, waar ooit dramatische trauma's en gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, welke gevolgen en wendingen geven aan ons verdere leven en aan het leven van allen met wie wij verbonden zijn in het verleden, het heden en in de toekomst. We leren deze trauma's door voelen te onderscheiden en kunnen ze typeren als het trauma van verloren ziel of het trauma van bezit.

De energieën, traumageesten, welke aan deze trauma’s kleven, trekken dagelijks aan ons levenselastiek en veroorzaken gevolgen op onze levensweg. Je leert deze traumageesten losmaken en je leert hoe je de traumageest van Verloren Ziel heelt.

De energieën van trauma’s leven als parasitaire energievelden, als hoogfrequente stoorvelden, om en in ons en veroorzaken ziekten, bepaald overlevingsgedrag, beïnvloeden ons denken en praten op mentaal en emotioneel niveau en beïnvloeden ons voelen in het dagelijkse leven. Zij belemmeren onze spirituele groei, onze talenten en ons kernpotentieel, ook op Archetype niveau. De traumageesten zullen, als zij niet geheeld zijn, ook trauma's veroorzaken bij andere mensen en zo zal de ziekelijke cyclus blijven bestaan en rampen veroorzaken.

Waar deze methode uit voortkomt, kan je lezen in het boek van Olga Kharitidi, blz. 223, ’Het Pad naar de Sjamaan’: de legende van Belovodia, Shamballa in Altai-Siberië, Rusland.

Mijn doel is door te geven hoe je pijnenergieën kunt helen, waardoor we geen nieuwe pijnen meer veroorzaken aan ons zelf en aan anderen en de ziekelijke cyclus eens kan stoppen in ons zelf en dus bij anderen met wie we verbonden zijn en zodoende ook in de wereld.

Cursus Memory Demonhealer.

Het vervolg op Dreamhealer - Warhealer is erop gericht op het vinden en verwijderen van Memory Demons.

Memory Demons wonen en leven in onze innerlijke ruimten en nemen deze ruimten in - nemen delen van onze identiteit in - stelen onze energie, denken voor ons, leven ons, waardoor wij de energie missen om voor ons Zelf, voor onze eigen identiteit en voor onze dromen - roeping - voor wat wij willen - voor onze taak hier op aarde - in actie te komen.

Je gaat leren werken, vanuit je verbindingen die je geleerd hebt in de Dreamhealer-Warhealer methode en nu ook met je Spirituele Magiër en je Spirituele Waarnemer.

Nieuwe tekst sinds november 2015:

Cursus DreamhealerWarhealer en cursus Memory Demonhealer worden samen op een meer toegankelijker manier aangeleerd. Wat er veranderd is: je gaat niet meer over je levenscirkel wandelen om een obstakel te vinden, je leert anders met je begeleidende dieren te werken en je werkt in ruimtes, waarin dat wat geheeld kan worden door je spirituele helpers wordt aangeboden, als het ware op een dienblaadje. Je leert tijdens de cursus te onderscheiden wat je wel en wat je niet wilt laten bestaan in jouw beelden en jouw innerlijke ruimte. Afhankelijk van je keuzes, leer je te handelen en te helen. In deze modernere aanpak wordt natuurlijk ook de oorzaak geheeld.

De theorie en praktijk van beide cursussen versmelten met elkaar en op deze manier, met alle hulp van de spirituele helpers,  is het zeer eenvoudig geworden om je zelf te helen van traumageesten, welke ook memory demons (herinnerings demonen) worden genoemd.

Je gaat de trauma’s niet zien, je gaat niet in de herbeleving, je gaat niet de beelden in. Jij bent de baas van je beelden, je blijft in het Nu en maakt je keuzes voor het Nu en dus ook voor je toekomst. Je leert te transformeren (veranderen), weg te sturen, te creëren en te helen.

Aan het einde van deze twee dagen ga je jouw ziel weer verbinden met je spirituele wortels.

Neem svp een (losse) recente pasfoto van jezelf mee voor de nachtheling.

Trefwoorden: Hart-Zelf, Lichtbol, Straal van Licht, Witte Kam, Zon, Umai, De Grote Moeder, Belucha, Belovodia, Paradijs, Shamballa, Kundalini, Begeleidende krachtdieren, Geest van je Voorouders, Spitituele Helpers, Engelen, Diamant, Sjamaan, de Stralenden ….

 Waar, wanneer en wat kost het allemaal?

 

Waar: Op De Berg in Frankrijk. (zie de link naar De Berg in Frankrijk)

 

Wanneer: in de Nederlandse taal:  8-9-10 April 2016.  Aankomstag donderdag of vrijdag tussen 15-18 uur.  We beginnen vrijdag avond om 20 uur. We eindigen zondag om ongeveer 17 uur.

 

Kosten: Cursussen: een donatie naar wens.

Overnachtingen: een donatie naar wens en 25 € voor de poets- was- en het linnengoed.

 

In English, on The Mountain in France:  24-25-26 June 2016. Arrival day Thursday or Friday between 15-18 hrs. We start Friday at 20 hr. We will end at Sunday 17 hr.

Cost: Overnights on The Mountain donation as you like and 25 € for cleaning-laundry and the sheets. Workshops: donation as you like.

 

In Deutschland, Melle und in der Deutsche Sprache: 15-16-17 April  2016. Anreise Freitag ab 15 Uhr. Ab 18 Uhr gibt es Abendessen.  Übernachtungen werden an der Wilde Rose bezahlt.  Kosten Workshops:  eine Spende nach Wunsch.  Anmeldung für Teilnahme ist möglich bis 15 Februar 2016.

Olga Yahontova (voorheen Kharitidi):

Boeken:

Het Pad naar de Sjamaan

Meester van de Dromen.

Michael Gate

 

II.               Cursus Leef je Eigen Droom en de cursus Grenzeloos

Dreamhealer-Warhealer en Memory Demonhealer komt de cursus Leef je Eigen Droom,  welke Olga Yahontova (Kharitidi) in april 2002 heeft doorgegeven. Deelname aan "Leef je Eigen Droom" is mogelijk als beide vorige cursussen gevolgd zijn. Aan de orde komt:

Incomplete herinneringen - en ervaringen, door actief droomwerk, helen.

Dream Self worden en helen met de Grote Moeder.

Je eigen Droom creëren.

Warhealer. De Grote Moeder heelt.

 

 CURSUS GRENZELOOS

 

 In deze cursus komt aan de orde:

Onbegrensde mogelijkheden in de ruimtes die je zelf leert creëren.

Je zult merken dat er geen grenzen meer zijn. Alles is mogelijk!

Ook het aanleren van de terugkeer van een Geestelijk Zelf.

 

We werken uitsluitend weer in de verbindingen die je geleerd hebt in de vorige cursussen. Het is fijn als je je aantekeningen nog eens doorneemt.

 

Nieuw sinds november 2015: Cursus Leef je Eigen Droom en Grenzeloos worden nu ook samen in 2 dagen gegeven, met dat wat je al in de vorige cursus hebt geleerd. Je gaat nu een dieper niveau van sjamanisme ervaren en je leert je volledig ‘als instrument’ in dienst stellen van je Droom Genezer die door jou heen het helende werk doet.

Het is een programma in deze twee dagen met ongelofelijke mogelijkheden en je zult de grenzeloosheid van wat er aan mogelijkheden bestaat met je mee naar huis nemen als een grote schat waar geen einde aan komt.

 

Waar, wanneer en wat kost het allemaal?

 

Waar: Op De Berg in Frankrijk. (zie de link naar De Berg in Frankrijk)

 

Wanneer: in de Nederlandse taal:  23-24-25  September  2016.  Aankomstag donderdag of vrijdag tussen 15-18 uur.  We beginnen vrijdag avond om 20 uur. We eindigen zondag om ongeveer 17 uur.

Kosten: Cursussen: een donatie naar wens.

Overnachtingen op De Berg: een donatie naar wens en 25 € voor de poets- was- en het linnengoed.

 

In English, on The Mountain :  4-5-6  November  2016. Arrival day Thursday or Friday between 15-18 hrs. We start Friday at 20 hr. We will end on Sunday 17 hr.

Costs: Overnights on The Mountain donation as you like and 25 € for cleaning-laundry and the sheets. Workshops: donation as you like.

 

In Deutschland, Melle und in der Deutsche Sprache: 14-15-16  Oktober  2016. Anreise Freitag ab 15 Uhr. Ab 18 Uhr gibt es Abendessen.  Übernachtungen werden an die Organisation von der Wilde Rose bezahlt.  Kosten Workshops:  eine Spende nach Wunsch.  Anmeldung für Teilnahme ist möglich bis 14 August 2016.

 

 

 Altai kalender. Cosmic Frog.

 

 

Therapie op De Berg in Frankrijk.

 

Therapeutische sessies gaan alleen op afspraak.

Het kan 1 sessie zijn en we kunnen ook een thema behandelen.

Afhankelijk welk thema ook, ik test van te voren eerst uit hoeveel sessies je voor je thema nodig hebt. Per dag doen we 1 sessie, dus reken ook op overnachtingen.

Ik kijk niet op de klok, sessies kunnen variëren van 1 uur tot we klaar zijn.

 

Enige voorbeelden van wat geheeld kan worden:

Telkens terugkerende dromen, nachtmerries, depressies, beelden helen.

De geest van de ziekte opsporen en je van die geest bevrijden.

Herinneringen helen.

Jeugd herinneringen helen.

Op zoek gaan naar je roeping.

Antwoorden op je vragen vinden. (indien toegestaan)

Identificatie van de bron van datgene wat je niet meer wilt!

Verloren ziel helingen.

Geestelijk Zelf helingen.

Je eigen weg terugvinden.

Je innerlijke wederhelft terugontvangen.

Enz. enz.

Voor sessies en overnachtingen kan je in de champagne doos doneren voor wat het je waard is!

Mail naar Fransje Bik      Ik mail 1x per week, reserveer tijdig!

De Wet van Resonantie.  In deze pagina staat, sinds 2010, een andere benadering van de cursussen geschreven.

Altai

Home Natuurlijk Helen

Naar De Berg in Frankrijk

Foto albums van De Berg